Un Alex: Ora de dirigentie:ce vor barbatii?

Totalul afișărilor de pagină

joi, 23 iunie 2011

Ora de dirigentie:ce vor barbatii?


Fiecare femeie are farmecul ei si este apreciata pentru unicitatea sa. Orele petrecute in saloane, la shopping sau la sala dau rezultate intr-un  final si doamnele sau domnisoarele primesc aprecieri pentru efortul lor. Insa, de cele mai multe ori, artificiile de moment palesc in fata unei atitudini de super-femeie. Naturaletea este de apreciat, dar nici un strop de extravaganta nu strica. Astfel barbatii prefera o femeie care...
Lasa loc imaginatiei
Suntem bombardati zilnic cu imagini explicite, fete care isi dezvaluie diamantele prin ziare sau pe la televizor. Totul poate crea senzatia ca a fi decent echivaleaza cu marginalizarea. In realitate, femeile cele mai apreciate si admirate sunt cele care dezvaluie exact cat trebuie. Umerii sunt si vor fi intotdeauna mai senzuali decat abdomenul, burta dupa caz, dezgolite, iar glenza ofera o imagine mai subtila decat intreg piciorul.
Recunoaste ca ii place sa faca sex
Nu este nimic in neregula daca iti place sa faci sex! Barbatii vor gasi atractiva o femeie care admite ca ii place sa faca dragoste si o arata. Important e sa o arate in preajma lui, in intimitate. Increderea sexuala este un atu care o face pe femeie sa para mai atragatoare in ochii unui barbat. Mimozele nu au fost niciodata prea apreciate,asa-i baieti?
Se respecta
Se crede ca femeia care tace si joaca dupa cum canta barbatul este o adevarata comoara. De fapt femeia care gandeste singura si actioneaza conform propriilor convingeri poate strange o armata de fani. Femeia care are incredere in fortele proprii si nu ii este teama sa o arate va avea intotdeauna de castigat in fata femeii care are in permanenta nevoie de asigurari si consolari.
Vorbeste deocheat
Poate parea un cliseu, dar, in pat, se cauta femeia care stie sa vorbeasca "dirty". Descrierea explicita a dorintelor va duce cu siguranta si la indeplinirea lor. Important e ca limbajul liber sa fie adoptat doar in pat.
Isi iubeste corpul
Barbatii admira coprul unei femei. Nu conteaza daca cea care sta goala in fata lor este scandura sau mai rubensiana, ochii lor vor admira intotdeauna formele feminine. E greu sa te simti atras de cineva care incearca in permanenta sa isi ascunda trupul si ii este rusine sa il arate.
Are simtul umorului
O persoana cu simtul umorului dezvoltat este perceputa ca fiind prietenoasa si usor de abordat. Conversatia cu o astfel de persoana va fi intotdeauna relaxata, cursiva si plina de haz. Sa poti face un om sa rada cand trece printr-o perioada grea e mare lucru.
Cauta aventura
Femeia care va fi dispusa sa incerce lucruri noi si nu da inapoi in fata necunoscutului va atrage atentia unui barbat. Spiritul liber si curajos este o provocare pentru orice mascul.
Este independenta
Desi ii place sa conduca si se maguleste cu ideea ca cineva depinde mai mult sau mai putin de el, un barbat va admira intotdeauna o femeie care poate sa aiba singura grija de ea. Din toate punctele de vedere. Misoginii ar putea-o banui de practici necurate, dar femeia care nu isi duce existenta pe spatele unui barbat este de laudat.


2 bagaciosi:

Eusebiu spunea...

ba... eshti nebun... mai ieshi din casa :))

Alex spunea...

amin!

Trimiteți un comentariu

Oile negre